Voor wie?

Voor iedereen die examens ontwikkelt, afneemt of er toezicht op houdt of te maken heeft met examineren in de breedste zin van het woord. Je voedt je kennis en doet inspiratie op tijdens het NVE Examencongres 2017. Wat is de actuele stand van ontwikkelingen in het examenvak? Je hoort het op het NVE congres. Adviseer je interne of externe relaties? Ook dan mag je dit congres niet missen. Of geef je leiding aan examenprofessionals? Inspireer dan je adviseurs en bezoek met je collega’s het congres om met elkaar jullie kennis en inzichten te actualiseren!

 

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het congres te verdelen in een viertal tracks om zo de deelnemers nóg beter te kunnen bedienen. We hebben uit de vele aanmeldingen de meest interessantste presentaties en workshops voor je geselecteerd. Al met al bieden we je tijdens het NVE Examencongres een gevarieerd programma. Daar ben jij toch ook bij?

 

Suggestie: sla dit jaar de kerstgeschenken over en trakteer je klanten op het congres en discussieer samen na afloop over de toekomst van examens bij uw klant!