Uitnodiging NVE congres 2024

Beste NVE-lid,

Op donderdag 14 maart 2024 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE) haar jaarcongres. Dit past mooi bij het doel van NVE om de kwaliteit van het examineren in Nederland te bevorderen.

Het jaarcongres wordt dit jaar gehouden van 09.00-17.00 uur bij Bogerd Vergaderzalen in Druten. Het doel van het congres is professionals en geïnteresseerden in toetsing en examinering bij elkaar te brengen en te inspireren. Centraal staan de nieuwste digitale ontwikkelingen en hun effect op toetsing en examinering.

Met verschillende workshops, presentaties en andere bijdragen zorgen we voor een interessant programma. De keynote wordt verzorgd door Barend Last, auteur van het boek Chatten met Napoleon, die ons meeneemt in de wereld van Artificial Intelligence (o.a. ChatGPT) in toetsing. Daarbij zal er een proeftuin zijn, waarbij je zelf deze nieuwe ontwikkelingen kunt ervaren. Uiteraard is er ook een Toetsplein met diverse standhouders uit de branche.

Het volledige programma wordt rond de jaarwisseling bekend gemaakt. Mocht je zelf graag een inhoudelijke bijdrage willen leveren, dan kan dat! Vul het volgende formulier in, dan nemen wij zo snel contact met je op.

Kortom, een congres om niet te missen. Als u zich als lid dit kalenderjaar 2023 nog aanmeldt, kunt u gebruik maken van € 50,- vroegboekkorting. Na 1 januari 2024 betaalt u als lid € 250,-.

Niet-leden betalen €350,- voor een kaartje. Als bonus krijgt u als niet-lid een lidmaatschap voor de NVE cadeau voor de rest van het jaar 2024.

Meld je aan via onze site.

Met vriendelijke groet,
Het NVE-bestuur

Ga naar de inhoud