Relatiemanager bij Innovam (24 uur)

Examenservices ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs, overheid en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma. Voor de ondersteuning van onze examenlijnen in de mobiliteitsbranche (onder de naam IBKI) zoeken we een relatiemanager.

 

Relatiemanager
Als relatiemanager vertegenwoordig je ons als betrouwbare partner voor opdrachtgevers. Je bent gesprekspartner voor zowel die opdrachtgevers als hún klanten. Je houdt je bezig met advisering en beleidsmatige ondersteuning van opdrachtgevers, relatiebeheer en de voorbereiding van projecten. Je stemt hiervoor af met opleiders en brancheorganisaties. Je signaleert en inventariseert ontwikkelingen en trends in examinering en opleiding en speelt in op nieuwe kansen. Je bent de schakel tussen de opdrachtgever en de interne organisatie. Als relatiemanager speel je ook een rol in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

 

Een dag uit het leven van de relatiemanager IBKI
Met de opleider Innovam bespreek je de wensen van BOVAG voor de nieuwe examens voor keurmeesters voor caravans, campers en aanhangwagens. Je zorgt er daarbij voor dat er voldoende ruimte blijft om zorgvuldig te examineren.

Met de communicatieadviseur bespreek je het communicatieplan over de introductie van tablets bij de verschillende examens. In onze ogen niets bijzonders, maar opleiders maken zich zorgen over de digibeten. Examen doen blijft immers spannend.

Eén van de projectteams signaleert dat een project achter gaat lopen. Moeten we extra capaciteit gaan inzetten of kunnen we de ontwikkelingen richting de opdrachtgever anders inrichten met hetzelfde gewenste resultaat?

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een betrokken, klant- en servicegerichte professional met minimaal HBO werk- en denkniveau. Affiniteit met de mobiliteitsbranche gaat je helpen evenals de vaardigheid om je snel in te werken in wet- en regelgeving. Je vindt het een uitdaging om je netwerk verder uit te bouwen en te onderhouden. Je bent gericht op het realiseren van doelstellingen en resultaten, maar beschikt ook over een flinke dosis geduld. Neem jij opdrachtgevers het werk uit handen en help jij verschillen te overbruggen? Dan ben jij de relatiemanager die wij zoeken!

 

Ons aanbod
Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een organisatie die continu in beweging is; met een open en informele werksfeer. Examenservices hecht waarde aan een goede werk-privébalans en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een passend salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom jij ons team versterken voor 24 uur per week in Nieuwegein?

 

Je reactie
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kijk op deze pagina om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Jim Schouten, directeur Examenservices (06-51823882) of Tonny Havinga, HR-adviseur (06-41257436).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bovengenoemde vacature is tot 18 mei beschikbaar op deze pagina.