Oproep hét Examencongres 2018


Op vrijdag 23 november 2018 zal voor de twaalfde keer hét Examencongres worden georganiseerd. De locatie zal binnenkort bekend worden gemaakt. Voor de invulling van het congres zijn we op zoek naar mensen die binnen examinering, procedures, processen, expertise, of een andere vakinhoudelijk onderwerp een bijdrage willen leveren. Een call for papers volgt half april. Inschrijven voor deelname aan het congres is mogelijk vanaf half augustus.

De organisatie van hét Examencongres is nog op zoek naar gedreven mensen die mee willen helpen bij de organisatie. Wil je graag meedenken over de invulling van deze dag, neem dan contact op met het secretariaat van de NVE: secretariaat@nvexamens.nl .

Op deze dag zal ook de Prijs voor Examens 2018 worden uitgereikt. Nadere informatie rondom de Prijs voor Examens en hoe je je kunt aanmelden kun je eind april op deze website verwachten.

Naast deelname is het ook mogelijk om hét Examencongres te sponsoren. Dit kan in natura door bijvoorbeeld een onderdeel van deze dag te sponsoren (lunch, zaal, borrel, etc.) of te kiezen voor één van onze sponsorvarianten. Het congressecretariaat is je graag behulpzaam bij je keuze.

Hou onze website en de nieuwsbrieven in de gaten. Daarmee houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het congres.

23 november 2018: reserveer je deze datum alvast in je agenda?!