Junior Onderwijskundig Adviseur bij CAOP

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is voor haar locatie in Den Haag op zoek naar een Junior onderwijskundig adviseur (32-38 uur).

 

Het CDFD ondersteunt en adviseert de Minister van Financiën op het gebied van vakbekwaamheid bij de uitvoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en het Besluit gedragstoezicht financiële ondernemingen (Bgfo). In hoofdzaak gaat het daarbij om het opstellen van eind- en toetstermen (leerdoelen) en om het beheren van de achttien Wft-examens in de digitale centrale examenbank. Een stafbureau met een dagelijkse leiding ondersteunt het College bij de uitoefening van zijn taken.

 

Functie-inhoud
Bij het CDFD werk je in een multidisciplinair team waarin mensen met verschillende expertises samen naar één resultaat toe werken. In deze functie binnen het stafbureau ben je lid van het examenontwikkelteam. Als junior onderwijskundig adviseur neem je deel aan bijeenkomsten met inhoudsdeskundigen om vanuit onderwijskundig perspectief advies te geven over het opstellen van leerdoelen. Op basis van deze leerdoelen ontwikkel je toetsmatrijzen die aangeven hoe de examens er voor kandidaten uit komen te zien. Je beoordeelt de examenvragen in de digitale centrale examenbank op basis van toetstechnische richtlijnen. Daarmee waarborg je de kwaliteit en uniformiteit van de examens. Je bent daarnaast betrokken bij het beheer van richtlijnen in het constructieproces en bij projecten aangaande de optimalisering van de centrale examenbank. Ook heb je een rol in de organisatie van opleidingstrajecten voor nieuwe schrijvers.

 

Functie-eisen

  • WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een voltooide opleiding onderwijskunde, psychologie, pedagogiek of een andere relevante opleiding;
  • Maximaal 2-3 jaar werkervaring;
  • Affiniteit met examenontwikkeling, testtheorieën en leertheorieën;
  • Een uitstekend taalgevoel;
  • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
  • Je werkt secuur en planmatig;
  • Je bent analytisch, kritisch, proactief, verantwoordelijk, onafhankelijk en flexibel.

 

Wat bieden wij
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.785,- en maximaal € 4.348,-. Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.

Het CDFD biedt een open en vrije werkomgeving waar initiatief en innovatie op waarde geschat worden. Het CDFD is flexibel in het indelen van de werkuren en biedt de mogelijkheid tot thuiswerken.

 

Informatie
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Estrella Schwalm, project- en procesmanager 070 – 376 5791. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM adviseur, tel. 070 – 376 5959.

De stichting CAOP te Den Haag (www.caop.nl) zorgt voor het personele – en materiële beheer van het CDFD. De stichting treedt op als werkgever, biedt huisvesting en verzorgt de financiële administratie. Het CAOP is gehuisvest aan het Lange Voorhout in het hart van (bestuurlijk) Den Haag.

 

Solliciteren op de vacature van Junior onderwijskundig adviseur
Ben je enthousiast over deze functie en spreekt deze je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat uiterlijk 8 april je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina.

De sollicitatiegesprekken zullen wij voeren in week 19 en week 20 van 2018. Een capaciteiten-, persoonlijkheids- en integriteitstest maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Wij streven naar afronding van de procedure in week 21/22 van 2018.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bovengenoemde vacature is tot 15 maart beschikbaar op deze pagina.