Inschrijving workshops

Wat hebben we voor je in petto? Een afwisselende dag met workshops en presentaties! De dag staat in het teken van het delen van kennis over examinering en in gesprek gaan met vakgenoten. Ga je de uitdaging aan?  

Bekijk hieronder een korte samenvatting van de verschillende workshops of bekijk het volledige programma hier.

Flexibilisering van toetsen. Verschuiving van centrale examinering op macro niveau naar meer flexibele, op het individu gericht, micro examinering. 

Contextrijk examineren, wat is dat?  

Samen werken aan een beter examenproces. Wil je een betere én eenduidige manier van examineren? Ga dan eens met elkaar in gesprek. Jos en Luuk laten je zien hoe je dat het beste kunt doen. 

Learning by doingAan de slag met de Toolkit: gevalideerde richtlijnen voor het ontwikkelen, vaststellen, analyseren en borgen van toetsen. 

Tot ziens examen rompslomp, hallo feedback. Leer hoe je onnodige handelingen kunt reduceren zodat jij je als docent kunt richten op doceren en de studenten kunnen leren van hun gemaakte werk. 

Hoe een RACI-matrix kan helpen bij het bepalen en uitvoeren van toetsprocessen 

Verschillende vraagtypen digitaal toetsen. De praktijk leert ons dat we nauwelijks gebruik maken van het samenstellen van een toets door de computer. Is dat zonde of aarzelen we om goede redenen? 

 “Een hackathon-professionaliseringstraject voor BKE (en SKE), het werkt!”  

De juiste beslissing: hoe goed is goed genoeg? Neem jij met je examen de juiste beslissing? En weeg je daarvoor de juiste aspecten af? 

Het wetenschappelijk beoordelen van praktijkexamensHet toepassen van een kwaliteitsbeoordelingsmodel op praktijkexamens is vrij uniek. RCEC en CBR laten je zien hoe!  

Is het echt geen zes? Een kandidaat is het soms niet eens met een onvoldoende beoordeling. Welke vervolgstappen moet je nemen? 

Zicht op kwaliteit van beoordelingen en de examenorganisatie ontlasten? Handin, het inlever- en beoordeelportaal, biedt uitkomst.  

 

Bekijk hier het uitgebreide programma. 

Je kunt je niet meer aanmelden voor de workshops.