Het examencongress 2024

Beste NVE-lid,

Op donderdag 14 maart 2024 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE) haar jaarcongres. Dit past mooi bij het doel van NVE om de kwaliteit van het examineren in Nederland te bevorderen.

Het jaarcongres wordt dit jaar gehouden van 09.00-17.00 uur bij Bogerd Vergaderzalen in Druten. Het doel van het congres is professionals en geïnteresseerden in toetsing en examinering bij elkaar te brengen en te inspireren. Centraal staan de nieuwste digitale ontwikkelingen en hun effect op toetsing en examinering.

Met verschillende workshops, presentaties en andere bijdragen zorgen we voor een interessant programma. De keynote wordt verzorgd door Barend Last, auteur van het boek Chatten met Napoleon, die ons meeneemt in de wereld van Artificial Intelligence (o.a. ChatGPT) in toetsing. Daarbij zal er een proeftuin zijn, waarbij je zelf deze nieuwe ontwikkelingen kunt ervaren. Uiteraard is er ook een Toetsplein met diverse standhouders uit de branche.

Klik hier voor het programma. Mocht je zelf graag een inhoudelijke bijdrage willen leveren, dan kan dat! Vul het volgende formulier in, dan nemen wij zo snel contact met je op.

Inmiddels is dit congres uitgeboekt.

We hanteren een wachtlijst: daarvoor kunt u een e-mail sturen aan info@nvexamens.nl 

Mocht het dit jaar niet lukken om nog deel te nemen? We verwachten dat dit congres niet alleen qua inschrijvingen, maar ook qua inhoud succesvol zal zijn. Het Bestuur ziet dit als een belangrijke suggestie om volgend jaar weer een nieuw congres te realiseren. Daarnaast organiseert de NVE bedrijfsbezoeken. Indien U geïnteresseerd bent in deelname, schrijf dan in als lid van de  Vereniging. Dit is mogelijke voor privé personen en bedrijven. Dan weet  u zeker altijd als eerste geïnformeerd te  worden en dat u geen kans hoeft te missen. Interesse? Stuur een e-mail naar info@nvexamens.nl en we nemen contact met u op!

Met vriendelijke groet,
Het NVE-bestuur

Ga naar de inhoud