Examenontwikkelaar bij Examenservices

Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma. Voor het team Ontwikkeling Examens zijn wij op zoek naar een examenontwikkelaar.

 

De functie
Als examenontwikkelaar ga je aan de slag met vakinhoudelijke experts. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en (laten) vaststellen van examens voor verschillende sectoren (van brood & banket tot bedrijfsautotechniek) en het bedenken van examenmethodieken, examenmixen en kwaliteitskaders. Je begeleidt daarbij ontwikkelnetwerken en vaststellingscommissies. Daarnaast geef je als examenontwikkelaar advies aan opleiders over de inrichting van examenprocessen in hun organisatie.

 

Wij vragen
Je bent in staat om experts uit onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden en hebt een scherp oog voor hun wensen en verwachtingen. Daarbij kun je, zonder zelf de vakexpert te zijn, vertrouwen bij hen opbouwen vanuit je kennis van examinering. Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook. In samenwerking met je teamleden zorg je er voor dat onze synergie voor de verschillende sectoren optimaal wordt benut.

Je loopt graag een stapje harder en zoekt actief naar de ontwikkelingen in je examenvakgebied. En neem je naast dit alles ook de verantwoordelijkheid voor de te leveren prestaties? Dan ben jij de examenontwikkelaar die wij zoeken!

We verwachten minimaal een afgeronde HBO-opleiding en 3 tot 5 jaar werkervaring, het liefst met een onderwijskundige achtergrond.

 

Plaats in de organisatie
De examenontwikkelaar wordt lid van het team Ontwikkeling examens van Examenservices. De examenontwikkelaar wordt functioneel aangestuurd door een examenadviseur en werkt nauw samen met interne en externe ontwikkelaars.

 

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf. Je krijgt volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom jij ons team versterken voor 32 uur per week in Nieuwegein?Meer informatie en de mogelijkheid tot solliciteren kun je vinden op: http://werkenbij.innovam.nl/mijn-vacature/examenontwikkelaar-2.