Congres

Op vrijdag 23 november 2018 zal voor de twaalfde keer het Examencongres plaatsvinden.

 

Inhoud
Voor de invulling van het congres zijn we op zoek naar mensen die binnen examinering, procedures, processen, expertise, of een andere vakinhoudelijk onderwerp een bijdrage willen leveren. Een call for papers volgt half april, evenals de bekendmaking van de locatie. Inschrijven voor deelname aan het congres is mogelijk vanaf half augustus.

De organisatie van hét Examencongres is nog op zoek naar gedreven mensen die mee willen helpen bij de organisatie. Wil je graag meedenken over de invulling van deze dag, neem dan contact op met het secretariaat van de NVE: secretariaat@nvexamens.nl

 

Sponsoring
Het is mogelijk om het Examencongres te sponsoren. Dit kan in natura door bijvoorbeeld een onderdeel van deze dag te sponsoren (lunch, zaal, borrel, etc.) of te kiezen voor één van onze sponsorvarianten. Het congressecretariaat is je graag behulpzaam bij je keuze.

 

Prijs voor Examens
Op deze dag zal ook de Prijs voor Examens 2018 worden uitgereikt. Nadere informatie rondom de Prijs voor Examens en hoe je je kunt aanmelden volgt eind april op deze website.

 

vrijdag 23 november 2018: reserveer je deze datum alvast in je agenda?!