Call for papers

Op 5 maart 2020 zal voor de dertiende keer hét Examencongres worden georganiseerd. Dit jaar verblijven we in het mooie Kasteel de Schaffelaar in Barneveld.

Voor de invulling van hét Examencongres zijn we op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren op het gebied van procedures, processen, expertise, of een ander vakinhoudelijk onderwerp aangaande examinering.

Net als voorgaande edities is gekozen voor veel actuele onderwerpen met een praktische insteek. Het wordt een dynamisch en interactief evenement!

Via het contactformulier hier beneden kun je vóór 20 december een inhoudelijk voorstel met voorkeur voor werkvorm indienen.

De werkgroep Examencongres zal vervolgens alle inzendingen beoordelen en een keuze maken voor het programma van 5 maart. Vóór 2 januari ontvangen mensen die een bijdrage hebben geleverd bericht of het voorstel is geaccepteerd. De indeling van het programma van hét Examencongres zal eind januari definitief bekend gemaakt worden. In de tussentijd worden updates gedeeld over sprekers die een bijdrage leveren

Voor geaccepteerde voorstellen geldt dat de spreker (maximaal 2) gratis kan deelnemen aan hét Examencongres. We zien je aanmelding graag tegemoet!

 

In welke vorm wordt het voorstel gepresenteerd?